Meistä yrityksenä – huonekalujen valmistaja

Revalia Impex OÜ on toiminut vuodesta 2008 ja tunnetaan tänään taatusta laadustaan ja toimitusvarmuudestaan. Yritys toimii kansainvälisten laadunhallinta- ja ympäristösertifikaattien ISO 9001:2008 ja 14001:2004 mukaisesti.

Yhteistyökumppaneita on meillä sekä Suomessa että Latviassa ja koti-Virossa. Vuonna 2015 otimme käyttöön neljä kertaa suuremmat tuotantotilat, joten etsimme lisää yhteistyökumppaneita Ruotsista ja muualta Skandinaviasta.
Tunnetuin tavaramerkkimme on ATTO COLLECTION ja tuotevalikoimamme löytyy nettisivulta www.atto.ee.

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman pehmustettuja kalusteita perinteiseen skandinavialaiseen makuun ja lisäksi tuotekehityksemme tyydyttää myös asiakkaiden toiveet ja tarpeet.

Nykyinen joustava organisaatiomme ja työtapamme suovat mahdollisuuden palvella niin pienempiä kuin isojakin huonekaluliikkeitä sekä pehmustettujen kalusteiden jälleenmyyjiä. Periaatteemme on, että hinnan ja laadun on kuljettava käsi kädessä. Tuotantokapasiteettimme on tarvittaessa 900 sohvaa kuukaudessa joustavilla toimitusajoilla. Pystymme täyttämään niin yksittäiset kuin joukkotilaukset. Toimitusaikamme ovat yhteistyökumppanista riippuen kahdesta viiteen viikkoon tilauksen tekemisestä.